Menu

-

Forretter/starters

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en samlet meny, og sende til oss senest dagen før (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk, 1 med kjøtt, 1 tapasrett og 1 felles dessert per gruppe). Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring. Vi tar selvsagt høyde for allergikere og vegetarianere.

Antipasto - 139,-
Smaksrike småretter med skinke, ost, oliven, grønnsaker og brød m.m // Tasteful snacks with ham, cheese, olives, vegetables and bread Allergener:sitrus, soya, laktose, gluten,hvitløk

Hvitvinsdampa blåskjell - 149,-
Fransk blåskjellrett i fisk- og skalldyrsaus med fransk blåmuggost. Serveres med brød og aioli // French mussels served  with shellfish sauce with blue cheese, bread and aioli.


Smått & Godt


Husets Kyllingsalat - 212,-
Saftig grillet kyllingbryst, serveres med smaksrike grønnsaker, husets dressing, brød og smør. // Juicy grilled chicken breast served with flavorful vegetables, fresh bread, house dressing, bread and butter

Hovedretter Fisk

Stekt torskerygg m/hvitløkssmør - 289,-
serveres med dagens grønnsaker og risotto // Fried cod with garlic butter, served with fresh vegetables & risotto. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, sitrus.

Dampet blåskjell (hovedrett) - 286,-
Vår blåskjellrett i fisk- og skalldyrsaus med fransk blåmuggost og chips. Serveres med brød og aioli // Mussels served with shellfish sauce with blue cheese, chips, bread and aioli. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, egg, sitrus.



Hovedretter Kjøtt

Vår Kjente Svineknoke/Roasted Pork Leg - 293,-
Svineknoke servert med sjysaus, grønnsaker og Chips // Roasted pork leg hocks, also known as Schweinshaxe. Roasted until the skin is brown and crisp and the meat inside is still juicy and succulent. Served with sauce, vegetables and chips. Allergener: laktose, gluten,løk.

 

KABB`S KJØTTRETTER FRA GRILLEN

Våre godt modna Limousin biffer serveres  med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker. Velg mellom chips, stekte små potet og potet puré. Kan også velge mellom, peppersaus, bearnaisesaus og soppsaus. Husk at for å få en god biff, må vi bruke litt tid slik den får kvile seg litt mellom grillingen.

Kabb`s Ribeye 300 gr (10,5 oz) - kr 389,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og tilbehør. Se ovenfor (Allergener: egg, soya)

Kabb`s indrefilèt 230gr (8 oz) - kr 394,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og tilbehør. Se ovenfor. (Allergener: egg, soya)
 

 

KABB er spesielt stolte av å vise deg vår chambre séparée
- en enestående vinkjeller med plass til 28 personer, som er den perfekte plassen for å nyte god mat og vin i sanselig harmoni. Her får du følelsen av å sitte i et lite vinslott i Italia. Du kan velge blant våre forskjellige arrangement, som blir passer for din anledning.
 

Side order`s
Brød & aioli - 29,-
KABB’s grønn salat - 25,-            
Ekstra poteter - 25,-
Ekstra grønnsaker - 25,-     
Ekstra saus - 15,-  
Ekstra kuvert for deling av hovedrett - 75,-

 

 

I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of Norway. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.

 

Dessert


Kabb`s Sjokoladefondant - 118,-
Serveres med Vannilje is, bær og frukt

Crema Catalana - 118,-
Spanias svar på creme brulee. En smaksrik dessert, perfekt som avslutning på et godt måltid // Spains version of Creme Brulee. A flavourful dessert, and the perfect way to round off a good meal. Allergener: laktose, gluten, egg, citrus

 

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

Kabb

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.