Meny

-

Forretter/starters

Antipasto kr 143,-
Smaksrike småretter med skinke, ost, oliven, grønnsaker og brød m.m // Tasteful snacks with ham, cheese, olives, vegetables and bread. Allergener: sitrus, soya, laktose, gluten,hvitløk

Suppe

Blåskjell & krabbe Bisque kr 139,-
Bisque (soup) made of mussels and crabs. En smaksrike Bisque (suppe)  laget på Blåskjell og krabbe, serveres med brød og smør   // A tasty Bisque (soup) made of mussels and crabs is served with bread and butter. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, sitrus

 

 

KABB`S SIGNATURRETTER

Vår kjente Sharing /Tapas retter. Kr 395,- Pris pr.pers (min 2.pers)
Our famous Sharing / Tapas dishes. Her serverer vi alt fra kalde, lune og varme retter, vår inspirasjon fra alle verdensdeler sammen satt i  små smaksrike retter som vi har gleden av å servere deg i kveld. Rettene kan bestå av alt fra fisk, skalldyr, fugel, og kjøtt som serveres med små smaksrike finesser og garnityr. Våre internasjonale kokker sørger for smaksrike øyeblikk under måltidet.

// Here we serve everything from cold, warm and hot dishes, our inspiration from all continents together to small, tasteful dishes that we have the pleasure of serving you tonight. Dishes can consist of fish, shellfish, bird, and meat served with tasteful flavors and garnish. Our international chefs provide flavourful moments during the meal.


Sharing Meat platter kr 448,- Pris pr.pers (minimum 2 personer)
Kabb`s smaksrike kjøttretter fra grillen, godt mørnet kjøtt sammen med godt tilbehør kan aldri slå feil. Serveres med ulike kjøttretter, kokkens utvalgte grønnsaker og tilbehør. Spør våre servitører hva som er på dagens Meat Platter.// ask our waiters what is served on today’s meat platter
Spør din servitør om allergener.


Dampet blåskjell kr 296,- (hovedrett)
Steamed mussels (main course) Vår blåskjellrett i fisk- og skalldyrsaus med fransk blåmuggost. Serveres med brød og aioli // Mussels served with shellfish sauce with blue cheese, bread and aioli. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, egg, sitrus

Smått & Godt



Hvitløks pasta med biff kr 220,-
Garlic pasta with marinated beef//Husets hvitløkspasta med marinert oksekjøtt serveres med grønnsaker brød & Smør. // The house garlic pasta with marinated beef is served with vegetables bread & butter. Allergener: soya,gluten,laktose,hvitløk.

Kabb`s House PIZZA   kr 176,-
House PIZZA BEEF & PEPERONI Smaksrike pizza laget på boboli brød, Husets pizza saus, vår  osteblanding, marinert biffkjøtt, peperoni, grønnsaker. // Tasteful pizza made on boboli brad, house pizza sauce, our cheese mix, marinated beef, peperoni, vegetables. Allergener: soya,gluten,laktose,hvitløk.


Hovedretter Fisk


Grillet Klippfisk med tomat & urtesaus Kr 316,-
Grilled Bacalao with tomato and herb sauce. En smaksrikt opplevelse for klippfisk elskere serveres med dagens grønnsaker, bakte små poteter. // A tasteful experience for Bacalao lovers, served with today’s vegetables, baked small potatoes. Allergener. Tomat,hvitløk,lactose,løk,paprika.

 

Panne stekt Torske rygg med Chorizosmør kr 296,-
Pan-fried cod // Pannestekt torske rygg serveres med dagens grønnsaker, pesto/potetmos og chorizosmør  // Pan-fried cod sprouts are served with vegetables, pesto / mashed potatoes and chorizo butter. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, sitrus

 

Dampet blåskjell kr 296,- (hovedrett)
Steamed mussels (main course) Vår blåskjellrett i fisk- og skalldyrsaus med fransk blåmuggost. Serveres med brød og aioli // Mussels served with shellfish sauce with blue cheese, bread and aioli. Allergener: bløtdyr, fisk, skalldyr, laktose, gluten, egg, sitrus

 

Kjøttretter fra grillen

Våre godt modna Limousin biffer serveres  med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og tilbehør. Husk at for å få en god biff, må vi bruke litt tid slik den får kvile seg litt mellom grillingen. // Our well-fed Limousin steaks are served with the chef’s selected vegetables and accessories. Keep in mind that to get a good steak, we need to spend some time, so it’s getting a bit twisted between the grill.

Kabb`s Ribeye 300 gr (10,5 oz) kr 389,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og tilbehør. // Served with the chef’s selected vegetables and accessories  (Allergener: egg, soya)


Kabb`s indrefilèt 230gr (8 oz)  kr 396,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og tilbehør. // Served with the chef’s selected vegetables and accessories.  (Allergener: egg, soya)



Chicken / pork

 

PIGWINGS IN SPICY PORK SAUCE kr 298,-
Roasted Pigwings spicy pork sauce Langtidstekt Pigwings (en del av svineknoken) serveres med sesongens grønnsaker, potet puree,spicy pork sace. // Roasted Pigwings (part of the pork knuckles) are served with seasonal vegetables, potato puree, spicy pork sauce Allergener: laktose, gluten,løk,soya,laktose


Sitrus- og honningmarinert kylling  kr 269,-
Juicy and flavorful slow cooked chicken // Saftig og smaksrikt overlår av kylling slow cooked, marinert med sitrus og honning, serveres med dagens grønnsaker, kylling sjy, potet puré. // Juicy and flavorful slow cooked chicken toppings, marinated with citrus and honey, served with vegetables of the day, chicken sauce, potato puree. Allergener: laktose, gluten,løk,soya,laktose

Dessert

Kabb`s Sjokoladefondant kr 128,-
Chocolate fondant ice cream, berries and fruit Serveres med Vannilje is, bær og frukt. Allergener: gluten, melk, egg, sitrus, nøtter.


Sjokoladekrem med Is & Sorbet kr 120,-
Chocolate cream with ice cream & sorbet serveres med friske bær og frukter. Allergener: glukose,sitrus, egg

 

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

Kabb

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.