Om oss

Velkommen inn i varmen hos KABB i Kongensgate 19.
 

Når du entrer hovedinngangen vil du komme inn i vår røffe og industrielt pregede Gastrobar, den første av sitt slag i Ålesund. KABB Gastrobar har spesialisert seg på gin, og serverer en liten bar meny satt sammen av smaker fra alle verdens kontinenter. Et flott treffsted både før og etter mat. 

Videre innover ligger vår Bistro & Tapas restaurant. Smaksrike fristelser fra alle verdens hjørner er satt sammen til en rekke små tapasretter og en kompakt a la carte meny. Vi bruker alltid de beste råvarer, og menyen vil variere i takt med sesongene. Vi henter kompetanse fra kokker med internasjonal erfaring, som sørger for en spennende smaksopplevelse og kvalitet i verdensklasse. Bistro & Tapas kan du også så nyte i andre etasje, som er nydelig utsmykket av den lokale glassblåseren Cornelia Skuggen i ren, asiatisk inspirert stil.

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

Kabb

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.